Juvelia

I Juvelias butik och verkstad på Nybrogatan 35 vid Östermalmstorg i Stockholm träffar du vår fantastiska guldsmed Magnus och deras duktiga smyckesdesigners Martina och Linda. Tillsamman tillverkar de fantastiska smycken enligt dina önskemål!

Sortimentet består av egendesignade och egentillverkade smycken av högsta kvalitet. Stora delar av tillverkningen sker inom vårt eget hus. Fokus ligger på solitärringaralliansringarsläta förlovningsringar, morgongåvor samt briljantsmycken. De tillverkar alla smycken på beställning så du som kund i stor grad kan vara med och påverka utformningen.

Juvelias verkstad är toppmodern. De har verktyg och maskiner för att kunna tillverka alla slags smycken. I deras produktion använder de sig av allt från traditionellt hantverk till CAD-teknik, vax-printer och gjutning. I verkstaden arbetar Magnus. Han är mycket noggrann och ser till att alla smycken som lämnar verkstaden är av högsta kvalitet.

Martina och Linda utvecklar ständigt Juvelias sortiment och hjälper dig som är intresserad av ett specialdesignat smycke från idé till genomförande. Kika gärna förbi butiken vid Östermalmstorg för att se hela deras sortiment eller boka gärna ett designmöte för en genomgång av din idé.

Kontakt Juvelia om du vill ha ett smycke i världsklass!

www.juvelia.se